Aanmelden Nieuwsbrief

Ja! Ik ontvang graag infomatie over nieuwe workshops en trainingen.

Petra Bouwman, GZ-Haptotherapeut

IMG 4128-Petra

"Ik wil mensen echt ontmoeten, samen met ze oplopen en ze helpen om het noodzakelijk evenwicht in hun leven, gezondheid en functioneren te herstellen. En ik vind dat me dat ook steeds beter lukt."

Petra is van oorsprong fysiotherapeute, maar besloot dat zij mensen beter kon helpen als ze inzicht had in de 'klacht achter de klacht'. Waarom geneest de ene mens sneller dan de andere en voelt de een sneller pijn dan de ander? Zij studeerde af als master in de Gestaltpsychotherapie, en volgde de opleidingen haptonomie en haptotherapie.

Petra is lid van de Vereniging van Haptotherapeuten VVH, de beroepsvereniging voor haptotherapeuten die ijvert voor erkenning en vergoeding door zorgverzekeraars en ook een goed functionerend tucht- en klachtreglement heeft. De laatste 10 jaar is zij lid van de Commissie van Toezicht en heeft zij het beroepsprofiel mee helpen ontwikkelen.

Naast de hoofdpraktijk in Weesp is zij ook werkzaam in een praktijk in Almere.

Petra Bouwman in steekwoorden: Empathisch, Energetisch, Analytisch.

Petra Bouwman, GZ-Haptotherapeut "Ik wil mensen echt ontmoeten, samen met ze oplopen en ze helpen om het noodzakelijk evenwicht in hun leven, gezondheid en functioneren te herstellen. En ik vind dat me dat ook steeds beter lukt." Petra is van oorsprong fysiotherapeute, maar...
Robert de Vos, Haptotherapeut "Verhalen van mensen zijn voor mij elke keer opnieuw verrassend en uitdagend." Robert studeerde als orthopedagoog af op het onderwerp: Pastorale begeleiding aan ouders met een gehandicapt kind, en werkte als bedrijfsmaatschappelijk werker tot...