Aanmelden Nieuwsbrief

Ja! Ik ontvang graag infomatie over nieuwe workshops en trainingen.

Robert de Vos, Haptotherapeut

IMG 4037-Robert"Verhalen van mensen zijn voor mij elke keer opnieuw verrassend en uitdagend."

Robert studeerde als orthopedagoog af op het onderwerp: Pastorale begeleiding aan ouders met een gehandicapt kind, en werkte als bedrijfsmaatschappelijk werker tot 1994. Daarna koos hij voor een studie theologie, die hij afrondde met een scriptie over de bijdrage van haptonomie aan het kerkelijk vormings- en toerustingswerk. Naast deze opleidingen volgde hij ook de opleiding tot haptotherapeut.

Robert heeft 10 jaar gewerkt als geestelijk verzorger in een geriatrisch verpleeghuis. Daarbij greep hij vaak terug op de fenomenen van de haptonomie, juist omdat aanraking een goed communicatiemiddel kan zijn voor bewoners die niet meer in staat zijn op een gebruikelijke manier te communiceren.

Daarnaast werkte hij ruim 10 jaar samen met Petra met groepstherapie en heeft zo in de praktijk ook veel ervaring als therapeut opgedaan.

Robert de Vos in steekwoorden: Luisterend, Begrijpend, Humor.

Petra Bouwman, GZ-Haptotherapeut "Ik wil mensen echt ontmoeten, samen met ze oplopen en ze helpen om het noodzakelijk evenwicht in hun leven, gezondheid en functioneren te herstellen. En ik vind dat me dat ook steeds beter lukt." Petra is van oorsprong fysiotherapeute, maar...
Robert de Vos, Haptotherapeut "Verhalen van mensen zijn voor mij elke keer opnieuw verrassend en uitdagend." Robert studeerde als orthopedagoog af op het onderwerp: Pastorale begeleiding aan ouders met een gehandicapt kind, en werkte als bedrijfsmaatschappelijk werker tot...